Alpha kursus starter 17. februar

Hvad er Alpha?

Alpha er en række interaktive sessioner, hvor du frit kan udforske grundelementerne i den kristne tro.

Alpha 2014_Generic Web Banner_Square_TomHvem er det for?

Alpha er for alle, som er nysgerrige. Oplæggene er designet til at skabe samtale og til at udforske grundlæggende kristentro på en venskabelig, åben og informativ måde. Ingen spørgsmål er forkerte, og du er mere end velkommen til at diskutere så meget eller så lidt, du har lyst til.

Hvordan er det?

Alpha er 10 sessioner + en dag  i midten. Hver session indeholder mad, et kort oplæg og samtale til sidst, hvor du kan dele dine tanker.

Hvad koster det?

Det er kun maden og undervisningsmaterialet der koster noget, derved kan prisen holdes nede på kr. 750,- som betales ved overførsel til kirken – se mere her betaling

Alpha_Invitation_2014_Instagram_SophiaHvor og hvornår?

Onsdage kl. 18.00-20.30 Ahornvej 3, 2630 Taastrup

Start 10. februar

Tilmelding

Tilmelding foretages her eller ved informationsbordet i kirken.

 

Opstart af gadekirke i Taastrup

Torsdag 21. januar starter vi gadekirke i Taastrup.

Vi mødes Torsdage kl. 15.45-17.30

 • 15.45 Mødes på Ahornvej 3, 2630 Taastrup
 • 16.00-17.00 På gaden
 • 17.00 Fællesskab og ‘debriefing’ på Ahornvej 3

Første gang er torsdag 21. januar.

Alle er velkommen til at være med. Der vil være en grundig oplæring. Så velkommen hvad enten ‘det er lige dig’ eller du blot har lyst til at prøve det af eller udfordre dig selv. Gadekirken i Taastrup arrangeres i samarbejde med Gadekirken København.

PS: Husk varmt tøj!

4cd798_a2df4d23b7bc4fef9f5f8cfabae911e9

 

Besøg af Lena Løbner 17. januar

Søndag 17. januar kl. 11.00 medvirker Lena Løbner ved Gudstjenesten.

Lena er en kendt og elsket lovsangsleder og prædikant. Hun rejser i ind- og udland, hvor hun alle vegne er til inspiration og opmuntring. Sammen med frivillige har hun startet foreningen Håb for alle, som hjælper de mest udsatte. Hun synger ofte på hospice og hospitaler, for voksne og børn, kræftramte pårørende og hjemløse i både Danmark, på Færøerne, Island og Israel. I december har Håb for alle delt pakker ud til hjemløse og sunget for og med dem.

Velkommen til en spændende Gudstjeneste som du ikke vil gå glip af! Børnekirke (3-10 år) og M.O.G. (11-14 år) samtidig.

Der er som sædvanlig gratis adgang, men der bliver lavet en indsamling som går til foreningen Håb for alle.

Søndag 17. januar 2016 kl. 11.00

Tåstrup Kulturcenter, Poppel Allé 10, 2630 Taastrup

 

Evangelisk Alliance Bedeuge 2016

I næste uge er det Evangelisk Alliances tværkirkelige bedeuge. En uge, der fejres verden over – også i Taastrup.

Der er mange ting, der skiller kristne kirkesamfund. Nogle ting er små, andre større. Men forskellene må ikke overskygge, at der er endnu mere, der er fælles.

Bøn er et på én gang centralt og neutralt område at mødes på. Derfor afholdes der fælles bøn i de forskellige kirkesamfund i en uge i januar. I Taastrup afholder der to fællesmøder i 2016.

 • Mandag d. 11. januar kl. 19.30 i Menighedshuset, Solsortevej 1
 • Onsdag d. 13. januar 2016 kl. 19.30 i Rønnevang Kirke

Tema: De fortabte sønner vender tilbage

De fortabte sønners Gud

For lidt mere end to tusinde år siden fortalte Jesus en simpel historie om en far og hans to sønner. Det var en historie om oprør, fortry­delse, anger og en helt uventet kærlighed og tilgivelse.

Lignelsen om den fortabte søn er en af de mest kendte fortællinger i Bibelen, men det er de færreste, der har forstået den til bunds. Den tidløse historie handler ikke kun om en fortabt, ung mand, der er stukket af fra hjem­met, men også om en ældre bror, der gem­mer sig under et dybt lag af selvkontrol og moralsk adfærd og har en overlegenhedsfø­lelse i forhold til de fleste andre. Vigtigst af alt handler den om en kærlig far, der tilsidesæt­ter alt for at komme sine sønner i møde. Lig­nelsen er en udfordring til kristne menighe­der, der er fyldt med “ældste sønner”, som har svært ved at tilgive og tage imod tilgivelse.

I årets bedeuge bliver du inviteret ind i lignelsen om de to fortabte sønner. Er du yngste-søn, bliver du måske overrasket over Guds ødselhed med sin nåde. Er du ældste-søn, har du måske slet ikke lyst til at tage imod invitationen. Gør det alligevel. Den samme nåde gælder nemlig dig.

Læs eller download bedefolderen her: bedeuge 2016

12509014_921032457966392_2074675475637042047_n

Jul i City Kirken

Juleaftensdag kl. 14.00 er der julegudstjeneste. Vi fejrer julens midtpunkt Jesus med juleevangelium, julesalmer og lovsang. Vores præst Claus Mester vil prædike. Julegudstjenesten er for alle generationer og der bliver plads til både traditioner og overraskelser når vi mødes og ønsker hinanden glædelig jul!

Velkommen!

24. december kl. 14.00-15.00

Taastrup Kulturcenter, Poppel Allé 10, 2630 Taastrup

 

Forårslejr 2016

I weekenden 4-6 marts 2016 holder City Kirken lejr for alle generationer

Det når lige at blive officielt forår, inden vi tager på lejr. Vi har lejet Skovbo Efterskole ved Slimminge, kun en halv times kørsel fra Taastrup. Der får vi rigtig god plads med gode værelser og mulighed for mange forskellige aktiviteter blandt andet i den store sportshal.

Tina og IngmarVores gæstetalere er Tina og Ingmar Aronson, som leder Malmö International Church og Pinsekirken i Hörby.

Tilmelding: Tilmelding er nødvendig og kan allerede ske nu, men sidste frist for tilmelding er senest den 21. februar  2016. Det kan ske ved at klikke her og udfylde tilmeldingsformularen eller ved at udfylde blanketten som ligger på informationsbordet ved søndagsgudstjenesterne. Bemærk: Du kan IKKE tilmelde dig ved at skrive en kommentar her på siden.

Betaling: Senest den 1/3 2016 skal deltager betalingen indbetales til kirkens konto (Basisbank). 1671 – 996645. Eller med betalingskort på www.citykirken.dk/betaling  Mærk indbetalingen: ”lejr/ navn”

Pris pr. person:

 • Voksne, 25+ år: 350 kr.
 • Unge, 13-24 år: 175 kr.
 • Børn, 3-12 år: 125 kr.
 • Børn under 3 år: Gratis
 • Dagspris børn/voksne: 150 kr.
 • Max. pris for en hel familie: 900 kr.

Adresse: Ringstedvej 614A, 4100 Ringsted        Kort

Ankomst til lejren fredag aften mellem kl. 18.00-19.00, hvor vi starter med fællesskab over madpakken og har samling kl. 19.30 Lejren slutter søndag kl. senest kl. 15.00.

Husk, Husk, Husk…

 • Madpakke til fredag aften
 • Hjemmesko
 • Tøj, toilettaske og håndklæde
 • Dyne og pude eller sovepose (ikke kun sengelinned) og lagen
 • Sko til  indendørs sport (f.eks. fodbold, badminton, volleyball)
 • Din Bibel og måske en notesblok
 • Kage hvis du gerne vil bage (skriv det på tilmeldingen)
 • … og selvfølgelig dit gode humør!

Michael Simone i City Kirken

Søndag 25. oktober kl. 11.00

Michael Simone photo

Michael Simone er stifter af og ledende præst I Spring Branch Church. Han er uddannet på Gordon Conwell Theological Seminary og Eastern Baptist Theological Seminary. Som leder for en kirke er han stærkt involveret I Global Leadership Summit. Dette er også grunden til hans årlige besøg I Danmark. Spring Branch Church har en afdeling i Pakistan, som City Kirken støtter gennem præsten Latif Masih.

Ved Gudstjenesten går indsamlingen til Spring Branch Church i Pakistan. Læs mere om arbejdet her: Arbejdet i Pakistan

Velkommen!

Søndag 25. oktober kl. 11.00

Taastrup Kulturcenter, Poppel Allé 10, 2630 Taastrup

Presentation in english:

Michael Simone is the founding and Senior Pastor of Spring Branch Church. Spring Branch is a member of the Willow Creek Association and is a premier host site for the Global Leadership Summit. His wife, Gail, is the Creative Arts Director at Spring Branch. Michael attended Gordon Conwell Theological Seminary and Eastern Baptist Theological Seminary with degrees in Religious Education, Marriage and Family Ministry. He is the chaplain at the Virginia Beach Psychiatric Hospital and an adjunct Professor of Religion at St. Leo University. In 2013 he published his first book Altitude, your next move changes everything. He loves God, eating out with friends, church, mission trips, his grandchildren and baseball.

Israels seminar med Karen-Margrethe og Poul Kirk

Lørdag 3. oktober 2015 kl. 10-15

Israels udvælgelse skal, som hele det gamle testamente, tolkes i lyset af Kristus i det nye testamente. Gud har ikke fortrudt udvælgelsen af Israel som Guds folk, selv om vi lever i menighedens tidsalder. Der kommer en ny tid, hvor Messias genopretter alt og fuldender alle profetierne om Israel folkeslagene i Mellemøsten. Indtil da, glædes vi over jødernes tilbagevenden til Israel og evangeliets sejrsgang med frelse og forsoning til både israelere og palæstinenserne.

Karen-Margrethe og Poul Kirk har i mange år beskæftiget sig med mellemøsten og især Israel. De er kendt for at bringe en nuanceret og aktuel inspiration og undervisning om forholdene i mellemøsten, hvor de også har været bosat i 2 år.

kirks

 

10.00-10.45 Fascinationen af landet og folket 

Et af verdens mindste lande – og dog igennem årtusinder centrum for verdens vigtigste begivenheder.  Hvad er en jøde, en israeler, en araber, en palæstinenser, en arabisk israeler, m.v.? Hvad er Israel, Vestbredden og Gaza og hvor mange mennesker bor der? Hvad med sprog og kultur?

10.45-11.15: Kaffepause

Kl. 11.15-12.30: Kristus er opfyldelsen af alle løfter til Israel

I gamle dage var prædikestolene i mange danske frikirker udsmykket med navnet ”JESUS”. Ingen skulle være i tvivl om, at al forkyndelse i menigheden skulle tolkes ud fra Jesus som Kristus og Guds søn. Den nye pagt var opfyldelsen af den gamle pagt. Det gamle testamente skulle herefter læses i lyset af det nye testamente. Jesus var opfyldelsen af hele loven, og alle de gammeltestamentlige løfter til Israel havde i Jesus et rungende ”ja”. Og Jesus underviste disciplene om, at han en ved tidernes ende selv ville genoprette Riget for Israel. Hvordan forbliver vi tro imod Jesus og hans undervisning i synet på Israel i dag?

Kl. 12.30-13.30: Frokostpause

Kl. 13.30-1430: Den israelsk-palæstinensiske konflikt – i lyset af Kristus

Mørke skyer trækker sammen over staten Israel i disse måneder. Det er som om den jødiske stat er blevet trængt op i en krog, og israelerne oplever sig mere og mere isolerede. I denne del af temadagen fokuserer vi på baggrunden for den israelsk-palæstinensiske konflikt Hvad er konfliktens virkelige knaster? Hvordan fastholder vi en dyb og oprigtig kærlighed til israelerne i denne tid?

 

Praktisk:

Lørdag 3. Oktober kl. 10-15

City Kirken

Ahornvej 3, 2630 Taastrup

Pris kr. 75,- (inkl. kaffe)

Der kan nydes medbragt mad i frokostpausen ellers er der cafeer og restauranter i nærheden.

Tilmelding: Tilmelding@citykirken.dk eller ved infobordet.

I øvrigt medvirker de ved Gudstjenesten  Søndag 4. oktober kl. 11.00 – tema: ”Han er vor fred – håbet for Mellemøsten i dag”

… en levende frikirke på Københavns vestegn