Betaling

Overføre penge til City Kirken

Hvis du vil overføre penge til City Kirken, kan du gøre det på flere måder. De kan allesammen bruges både når det drejer sig om betaling (f.eks. for et kursus, en lejr eller lignende), og når det handler om, at du vil give et bidrag til kirkens arbejde eller til et af de projekter, vi samler støtte ind til. Det vigtige er at angive tydeligt, hvad pengene skal gå til.

Bank:
  • Nordea 2275-3205 622 224
MobilePay:

MobilePay

  • MobilePay nummer: 34 44 17

Bidrag til kirkens arbejde eller projekter

Du er altid velkommen i City Kirken, uanset om du støtter kirken økonomisk eller ej. Der betales intet kontingent, og vi opkræver ingen “kirkeskat”. Vi ønsker, at alt du giver, sker ud fra en personlig overbevisning og beslutning.

City Kirken er en frikirke, og den væsentligste del af vore indtægter kommer gennem frivillige bidrag fra kirkens medlemmer og kontakter. Der føres naturligvis regnskab, som revideres og godkendes som i andre foreninger.

Hvis du indbetaler til kirken uden at skrive noget andet formål på, går pengene til kirkens arbejde. Du kan også skrive på indbetalingen, at du ønsker at give et bidrag til et af de missions- og hjælpearbejder, kirken er involveret i (se listen ved at klikke her). Giver du et bidrag til projektet “TC Taastrup”, får de besked om, at det er fra dig – hvis du ikke ønsker det, skal du skrive, at det er et anonymt bidrag.

Skattefradrag

City Kirken er godkendt til at modtage bidrag efter Ligningslovens §8a (“17.000 kr-reglen”) og §12. Vi oplyser gerne bidrag til SKAT, så du kan få skattefradrag. Hvis du ønsker det, er det vigtigt at du altid mærker dit bidrag med et giver-nummer eller dit CPR-nummer. Så har vi mulighed for at identificere dig som giver. Læs mere i denne folder.

… en levende frikirke på Københavns vestegn