Dette gælder for alle

Romerbrevet 4 v16
Derfor var det af tro, for at det kunne være af nåde, så at løftet kunne stå fast for alle hans efterkommere, ikke kun dem, som har loven, men også dem, som har Abrahams tro. Han er fader til os alle.

Apostlen Paulus siger, at i Det Gamle Testamente levede det jødiske folk under Moseloven. Men Abraham, der blev kendt som troens fader, kom ind i Guds nåde ved tro og fortsatte med at håbe mod al håbløshed. Det er den samme nåde, som nu også er tilgængelig for enhver i dag, når man tror på Jesus Kristus.

Det var fantastiske nyheder dengang, og det er fantastiske nyheder i dag! Vi kan alle komme til Gud gennem tro på hans søn, Jesus Kristus.

Omfatter “alle”, alle? Ja. Inkluderer det politikere og arbejdere? Ja. Inkluderer det mennesker fra enhver etnisk baggrund? Ja. Betyder det folk, der går i kirke hver søndag? Ja. Betyder det folk, der aldrig selv har set en Bibel? Ja, alle mennesker er inviteret.

Guds nåde er tilgængelig for dig, uanset hvad. Når du accepterer, at Jesus Kristus døde på korset for din skyld og du gør ham til Herre og frelser i dit liv, så er du inkluderet i Guds nåde.

Tænk over denne sandhed: Du vil i dag aldrig se på nogen, som Jesus ikke døde for, du vil aldrig se på nogen person, som Gud ikke elsker. Dette inkluderer også den person, du ser i spejlet.

REFLEKSION

  • Hvorfor har mange mennesker svært ved at tro på Guds nåde?
  • Hvordan skulle Guds nåde ændre den måde, du behandler andre på?
  • Hvordan påvirker nåden den måde, du nærmer dig Gud på?

BØN
Kære Gud, tak fordi du aldrig har set mig som u-elskelig. Tak, at jeg må kende dig, og jeg kan opleve dit vidunderlige nærvær i mit liv. Så jeg beder om, at du vil hjælpe mig til at leve i din nåde overfor mig selv og alle andre. Hjælp mig til at have et sind, der viser barmhjertighed. Tak for, at du hver dag udøser din endeløse nåde for mig. AMEN.

 

Må Gud rigt velsigne dig, og velkommen til gudstjeneste på søndag kl. 11:00 i Kulturcentret i Taastrup, Poppel Allé nr. 12.

TEMA: Når plan B er plan A

Kærlig hilsen
Michael Jensen