I Jesu navn

Paulus’ brev til Kolossenserne 3 vers 17
Hvad I end gør i ord eller gerning, gør det alt sammen i Herren Jesu navn, og sig Gud Fader tak ved ham!

Paulus siger “hvad du end gør,” det dækker alle tænkelige scenarier. Uanset om du går i skole, på arbejde, til tandlæge, er forælder, laver mad, træner i fitnesscentret, sidder foran en skærm, er sammen med nogen eller noget som helst andet. “Uanset hvad du gør” i ord eller handling, så gør det i Herren Jesu navn.

Hvad mener han med det? Det betyder, at det vi gør og måden, som vi gør det på, er som om vi gjorde det for Jesus. For det vi gør, det gør vi til hans ære og på hans vegne. Hvis han er Herre i vores liv, så lever vi ikke bare for os selv, men for at ære hans navn. Med andre ord, så lever vi for hans vilje og ikke vores egen.

Hvorfor er det vigtigt? Fordi ud over at ære Jesus, så kommer der en styrke og en fred og harmoni i dit liv. Når alt, hvad du gør, er gjort i Kristi navn og er motiveret af dit forhold til ham så er han med dig, i alle sammenhæng. Hvordan kan det lade sig gøre?

Begynd med ham, og slut med ham; påkald hans navn og bed om hans vejledning og støtte i alt, hvad du gør. Jesus har lovet at være med os alle dage, og det er i det fællesskab med Gud, du lever med ham i din hverdag. Du kan følge Jesu eksempel, som du læser i hans ord, og lade Helligånden vejlede dig. Tag med på denne rejse og gør temaet fra Kolossenserne til temaet for dit liv: Den gamle hemmelighed er, at dit liv er skjult i Jesus Kristus og livet, som du lever, gør du i troen på ham. “Det handler om Jesus” og det kommer der taknemlighed ud af.

REFLEKSION

  • Hvordan kan du omsætte al dette i praksis?
  • Hvorfor kæmper vi ofte for at leve på denne måde?
  • Hvad har du brug for?

BØN

Jesus, jeg tror på, at du er Guds søn, at du døde på korset for at frelse mig fra synd og død og for at genoprette min relation til Faderen. Jeg vælger i dag at vende mig fra mig selv og lade dig være min Herre og guide. Tak, at du så har lovet, at du også vil være sammen med mig. I JESU NAVN, AMEN

 

Må Gud rigt velsigne dig, og velkommen til gudstjeneste på søndag kl. 11:00 i Kulturcentret i Taastrup, Poppel Allé nr. 12.

På søndag holder vi fællesgudstjeneste med Familiekirken, og Pauli Høj fra Salt and Light prædiker.

På søndag samler vi også ind til Salt and Light tjeneste.

Kærlig hilsen
Michael Jensen