Jeg vil nævne Jesu navn

Paulus’ brev til Fillipperne 2 v9
Derfor har Gud højt ophøjet ham og skænket ham navnet over alle navne

I en lovsang lyder det: Jeg vil bare tale Jesu navn, over hvert et hjerte og hvert sind. For jeg ved, at der er fred i hans nærvær, så jeg vil bare sige Jesu navn. Til enhver mørk afhængighed vil jeg erklære, at der er håb, og at der er frihed, når jeg taler Jesus. Fordi dit navn er magt, dit navn er helbredende, dit navn er livet, som kan bryde enhver fæstning, som er lys gennem skyggerne og brænder som en ild, derfor vil jeg bare tale Jesu navn.
Over frygt og al angst, til enhver sjæl som er holdt fanget af depression og angst, taler jeg Jesus. Råber Jesus fra bjergene, Jesus i gaden, Jesus i mørket over enhver fjende, Jesus for min familie, taler jeg dit hellige navn.

Jesu Kristi navn er et magtfuldt navn, der er over ethvert andet navn. Navnet har styrken til at give en kristen alt, hvad man har brug for.

Jesu navn bærer kræfter, der udfører tegn og undere og sætter fangerne fri.

Hvorfor er dette navn så stærkt? Det er på grund af det offer, han gjorde – ved at leve et perfekt liv, dø en synders død og så genopstå, brød han ondskabens magt her på Jorden. Jesus skabte en vej for hele menneskeheden til at blive frelst og stå ret med Gud: “Enhver, der påkalder Herrens navn, vil blive frelst.” Det er kraftfuldt, fordi Gud inkarnerede sig selv i ham som menneske.

Jesu navn er KRAFTFULDT til frelse, STÆRKT i bøn, MÆGTIGT til helbredelse og fuld af AUTORITET i åndelig krig. MEN Jesu navn er et kraftfuldt våben, der skal bruges i ydmyghed og i fuldstændig afhængighed af Helligåndens ledelse og aldrig som en trylleformular. For i Jesu navn har vi først og fremmest fællesskab med Gud.

REFLEKSION

  • Er du bevidst om betydningen af Jesu navn?
  • Har du lagt mærke til den forskel, som Jesus gjorde her på jorden?
  • Kunne kraften og myndigheden i Jesu navn også gøre en forskel i din situation?

BØN

Kære Gud, tak for Jesus Kristus, som bærer navnet over alle navne, og for kraften i hans navn. Tak fordi du sendte Jesus for at give sit liv, så jeg kan leve et helt nyt liv. Jeg beder om, at du vil vise og lære mig mere om, hvad hans navn betyder for mig i mit liv her og nu. Hjælp mig til at gribe dit navn og bære det over hele mit liv. AMEN

 

Må Gud rigt velsigne dig, og velkommen til gudstjeneste på søndag kl. 11:00 i Kulturcentret i Taastrup, Poppel Allé nr. 12.

TEMA: ELSK DIN FJENDE

Kærlig hilsen
Michael Jensen