Lys på vejen

Salme 119 v105
Dine ord er en lygte for min fod, et lys på min sti.

Dette ord siger, at Bibelen er en lampe til at lede vores fødder og et lys på vores vej. Dette vers fortæller os, at vi ikke behøver at famle os frem i livet, men at vi kan stole på, at Guds ord vil hjælpe os. Guds ord kan være svaret på dine spørgsmål og det kan være lyset til at vise dig, hvilken vej du skal gå, hvis du vælger at tage det til dig. Når du føler dig bange, er i tvivl eller er gået vild, så er Gud stadig lige ved siden af dig. Så længe du er i hans nærhed, så vil Jesus vær din guide alle dine dage.

Vi rejser gennem en falden verden med mange faldgruber, glatte steder og mørke fjender, der søger at ødelægge vores liv og tætte fællesskab med Gud. I salme 119 v105 får vi et smukt løfte og en evig sandhed. Guds ord er en skinnende lampe, som vil lyse for os og lede os gennem mørket i denne faldne verden, som et lys, der vil oplyse vores vej.

Ikke alene er der ydre vanskeligheder, som vi kan stå overfor, men der er også indre kampe og udfordringer, der lurer dybt i vores sjæl og kan formørke vejen for os.

Guds ord er vores sikre guidebog til at bringe os til Gud, en uudslukkelig lampe til at guide os ad den rigtige vej, og det er et strålende lys, der fordriver uvishedens skygger ved at oplyse det næste skridt i mørket.

Guds ord lyser op på vores vej, for det er et skatkammer af visdom, dyrebare løfter og sandheder til at opmuntre vores hjerter, tro og ånd i vores dagligdag.

REFLEKSION

  • Hvad er dit forhold til Bibelen?
  • I hvilket perspektiv læser du Guds ord ind i din hverdag?
  • Hvilken værdi har Bibelen i dit liv?

BØN

Kære Gud, tak for dit ord. Jeg beder om, at jeg må kunne forstå dets lys over mit liv, så det kan give mig styrke til idag og håb for imorgen. Hjælp mig til at forstå din visdom og til at gemme dens sandheder i mit hjerte, så jeg må være klar og villig til at følge din vilje for mit liv. Tak, at når jeg står over for vanskeligheder og prøvelser, så er dit ord mit lys. AMEN

 

Må Gud rigt velsigne dig, og velkommen til gudstjeneste på søndag kl. 11:00 i Kulturcentret i Taastrup, Poppel Allé nr. 12.

TEMA: HVORFOR?

Kærlig hilsen
Michael Jensen