Tror du på mirakler?

Salme 77 v16
Du er den Gud, der gør undere, du viste folkene din styrke.

Der er stor forskel på at ønske og at tro! Personligt, så tror jeg på, at Gud er i stand til at udføre enhver form for mirakel. Jeg tror på, at alt det, vi læser om i hele Bibelen, specielt i evangelierne og i Apostlenes Gerninger, hvor mennesker blev helbredt, sat fri fra fængsler, udfriet fra dæmoner og reddet af Guds hånd fra naturkatastrofer, var sandt dengang og er sandt i dag. For Gud er den samme i går, i dag og til evig tid.

Derfor tror jeg også på, at Gud kan gribe ind i dit liv og i mit liv. Ja, i alle områder af vores liv tror jeg helhjertet på, at intet er umuligt for Gud. Hvad der synes umuligt for mennesker, hvor vi møder en blind vej eller et bjerg af problemer, hvor mennesker siger ”det er er umuligt”, så tror jeg på at INTET ER UMULIGT FOR GUD. Derfor vil jeg gerne opmuntre dig til at have tillid til, at Gud stadig I DAG er miraklernes Gud.

Jeremias’ Bog 32 v27: Se, jeg er Herren, alle menneskers Gud. Er noget umuligt for mig? Lad mig opmuntre din tro på trods af, hvad du ser, der sker i verden eller selv går igennem. Måske har du brug for at sige ”Herre, jeg tror, men hjælp min vantro”, det er OK.

Midt i denne kaotiske verden og lige ind i dit eller venners og kæres liv og situationer kan vi bede: Kære Gud, jeg har brug for din overnaturlige styrke og kærlighed til at bryde igennem svære udfordringer, for intet er umuligt for dig, Gud. Du er miraklernes Gud, som jeg vil vælge at stole på og se dit Rige komme nær. Gud, denne verden ryster, men du kan ikke blive rystet. Mit liv rystes, men intet kan ændre på din kærlighed og barmhjertighed eller hvem du er.

I Johannes-evangeliet kapitel 11 er der en beretning, hvor Jesus opvækker sin ven Lazarus fra de døde. Da Lazarus kommer ud af graven, siger Jesus i vers 44: ”Løs ham og lad ham gå.” Befriet, frelst, og opvakt fra de døde, MEN han havde stadigt brug for at blive løst. Har du også brug for at blive løst fra det gamle ligklæde?

REFLEKSION

  • Hvad er forskellen for dig på et håbefuldt ønske og så tro?
  • Hvad betyder “at blive løst” for dig?
  • Hvad betyder tillid for dig i sætningen ”at slippe og lade Gud komme til”.

BØN
Kære Gud, tak at du er opstandelsen og livet. Jeg beder om, at du vil hjælpe mig til at tro, at den samme kraft, som du brugte til at overvinde døden med, nu også bor i mig. Så jeg beder om, at du vil hjælpe mig med at tro, at du kan bringe et gennembrud i mit liv. Herre, tak at du hører min bøn, og hjælp min tro og tillid til dig. I Jesus’ Kristus’ navn Amen.

 

Må Gud rigt velsigne dig, og velkommen til gudstjeneste på søndag kl. 11:00 i Kulturcentret i Taastrup, Poppel Allé nr. 12.

TEMA: Guds rige er nært (3)

Kærlig hilsen
Michael Jensen