Fundet

Der er forskel på at miste noget og at forlægge noget. Hvis du har forlagt noget, betyder det, at det ikke var så vigtigt for dig. Men hvis du mister det, er det værdifuldt nok til, at du kan prøve at finde det. Du kan forlægge en kuglepen, men hvis du mister din mobiltelefon, så er det en helt anden sag.

Tænk på det på denne måde: Værdien af et mesterværk falder ikke, hvis man ikke kan finde det, det stiger i værdi.

Når mennesker ikke er forbundet med Gud, er de på mange måder fortabte. De mister deres retning, Guds beskyttelse, potentiale, lykke og deres fremtidige hjem i himlen – for blot at nævne nogle få ting. Men der er én ting, de ikke mister, det er deres værdi.

Mennesket er så værdifuldt for Gud, at han sendte sin søn for at opsøge og finde os. Det mest berømte vers i Bibelen siger: “For så meget elskede Gud verden, at han gav sin enbårne søn, for at enhver, som tror på ham, ikke skal fortabes, men have evigt liv” (Joh. 3 v16).

Du betyder så meget for Gud, at han gennemgik en redningsmission for at finde dig. Han kom til Jorden som en lille baby, så han en dag kunne dø på et kors for din og min synd.

Julehistorien afslører din værdi. Gud elskede dig nok til, at da du var fortabt, sendte Gud sit bedste – Jesus – for at få dig tilbage. ALT, hvad du skal gøre nu, er blot at tage imod Guds gave til dig, ved at tro på Jesus Kristus og det, han har gjort for dig. Rom 6 v23: For syndens løn er død, men Guds nådegave er evigt liv i Kristus Jesus, vor Herre.

Glem det aldrig: Du betyder alt for Gud.

REFLEKSION

  • Hvad betyder det for dig at vide, at Jesus kom til Jorden for at finde dig?
  • Har du taget imod Guds gave til dig?
  • Hvordan kan du fejre betydningen af Jesu fødsel?

BØN

Tak Gud, at du handlede på din kærlighed til mig. Nu beder jeg om, at jeg må lære at forstå min værdi for dig, så jeg kan tage imod din gave til mig. Så beder jeg om, at du vil hjælpe mig til at pakke gaven op, så hele dens indhold må velsigne mit liv. Tak, Gud, for denne jul, tak at jeg må fejre den i fællesskab med dig. AMEN

 

Må Gud rigt velsigne dig, og velkommen til gudstjeneste på søndag kl. 11:00.
Kulturcentret i Taastrup, Poppel Allé nr. 12.

Vedr. gudstjeneste juleaften, så er planen, at vi holder gudstjeneste kl. 14:00 på Ahornvej 3 i Taastrup. Skulle andet ske pga. corona-udviklingen, vil vi informere om dette, så hurtigt vi kan.

Vi glæder os til at se dig, og rigtig god weekend.

Kærlig hilsen
Michael Jensen