Pionér

Når vi tænker på ordet pioner i dag, tænker vi måske umiddelbart på mennesker som James Cook, Christopher Columbus, Albert Einstein, Steve Jobs og utallige andre, som har ændret historiens gang med deres mod og dygtighed. De viede deres liv til opdagelser og efterlod verden et bedre sted.

Jesus var den ultimative pioner. Da han døde for vores synder og opstod fra de døde, gjorde han, hvad ingen nogensinde havde gjort før eller siden og han efterlod helt sikkert verden et radikalt bedre sted, end den nogensinde havde været før. NU kunne ethvert menneske have en direkte og personlig relation til GUD.

At være pioner kræver mod, opfindsomhed og en følelse af eventyr. Der er en urokkelig tro på den langsigtede fremtidsvision. Pionerarbejde kommer ikke uden modstand og udfordringer, men der er en villighed til at træde ud af det kendte og ind i de risici og de omkostninger, som er forbundet med at træde ud af den nuværende komfort i forhold til fremtidig belønning.

Vi har stadig så mange mennesker at række ud til med Guds kærlighed i dag. Uanset om det er en i familien, en kollega, en nabo eller en der klæder sig anderledes og praktiserer en anden tro – så er der en, der har brug for en forandring. Det er her, en ny rejse begynder.

I dit eget liv er der også nye rejser, som venter, nye områder at udforske. Du tænker måske ikke på dig selv som en leder eller en pioner, baseret på den måde, vores verden og kultur definerer dem på. Men når du følger Jesus, så er du en banebrydende pioner. Du genkender måske ikke den autoritet og de ressourcer, du har fået, men hvis du har Helligånden boende i dig, så har Gud givet dig alt, hvad du har brug for til rejsen.

Lige meget hvor du er i livet, er det aldrig for sent. For intet er umuligt for den, der har kaldt dig og som lover at gøre rejsen sammen med dig. Start i dag, det er tid til at se på livet med en pionerånd.

REFLEKSION

  • Hvad længes du efter?
  • Hvor er Gud i det?
  • Er der noget, som holder dig tilbage?

BØN

Herre, jeg ønsker at følge dig uden frygt. Giv mig modet til at vove mig ind de steder, du har kaldt mig til at gå, og visdom til at genkende dem. Hjælp til at bruge de gaver og redskaber, som du har givet mig, og til at holde fast i troen på, at du går med mig hele vejen. Så takker jeg dig for, at vi kan sætte mange nye flag sammen. AMEN

Må Gud rigt velsigne dig, og velkommen til gudstjeneste på søndag kl.11:00 i Kulturcentret i Taastrup, Poppel Allé nr. 12.

TEMA: Drop masken

På søndag den 11. februar vil der efter gudstjenesten være et kort informationsmøde.

Kærlig hilsen
Michael Jensen