Kom som du er og har det!

Matthæus evangeliet 11 v28
Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile.

Der findes en myte, som siger, at man skal være perfekt, før man kan komme til Gud: “Jeg er altså nødt til at få styr det hele og rette op på mit liv, så kan jeg komme til Gud og blive accepteret.” DET PASSER IKKE! Du kan komme til Gud lige som du er og har det. Med al det gode, det dårlige og det grimme. Gud siger: Bare kom og bring det hele til mig.

Jesus siger “KOM til mig”, denne invitation gælder for alle. Vi, du og jeg, er inviteret. I hvilken som helst en situation, du er i, så vil Jesus komme og møde dig. Jesus vil give dig hvile, hvis du er træt; er du bekymret, vil Jesus vil give dig fred; eller søger du mening med livet, så vil Jesus give dig en retning og et formål.

Der er da mange andre, i TV, bøger og på nettet, som fortæller dig, at hvis du ser dette, gør dette eller læser dette, så vil alle dine problemer vil blive løst. Du kan gøre, hvad de siger: “Vær stærk, gør det hele på egen hånd og sæt dig selv først og find løsningen i dig selv.” Men alt dette er jo det, som vi som mennesker har prøvet på hele livet. At kæmpe alene. Jesus inviterer dig til ikke at kæmpe alene mere men at have fællesskab med ham.

“Kom til mig” – hører du invitationen fra din skaber? Lyt til hans stemme og svar på hans kald, for der er håb i ham. Han er almægtig og over alle omstændigheder. Mange mennesker ignorerer ham, fordi de ikke indser, hvem han virkelig er. Jesus er Gud, som blev menneske, for at møde os mennesker lige der, hvor vi er. KOM.

REFLEKSION

  • Er der noget, som forhindrer dig i at komme til Jesus?
  • Er der områder i dit liv, der har brug for en berøring fra Jesus?
  • Holder du fast om noget, som forhindrer dig i at holde fast i Jesus?

BØN

Tak Gud, at du er den, der kan ændre alting. Tak fordi du gav dit liv, så at jeg kunne få et nyt liv. Jeg beder om, at du vil hjælpe mig med at komme til dig, ligesom jeg er og har det. Tak Jesus! Evangeliet også er gode nyheder for mig. Hjælp mig med at leve i det hver dag. AMEN

 

Må Gud rigt velsigne dig, og velkommen til gudstjeneste på søndag kl. 11:00 i Kulturcentret i Taastrup, Poppel Allé nr. 12.

TEMA: Kom og følg efter?

Kærlig hilsen
Michael Jensen

PS: City Kirken holder bedemøde onsdag d. 11 oktober, kl. 19:30 på Ahornvej 3 i Taastrup.