Vær tro mod dig selv

Jeremias’ bog 1 v9
Før jeg dannede dig i moders liv, kendte jeg dig, før du kom ud af moders skød, helligede jeg dig; jeg gjorde dig til profet for folkene.

Det er nedslående at prøve at være noget, som du ikke er. Hvis du opretholder en facade, fordi du er bange for, at andre mennesker kan finde ud af, hvem du er, eller at du gør eller ikke gør noget med forkerte motiver, så er der en stor chance for, at du vil gå glip af det bedste, som Gud havde tænkt for dit liv.

Hvis du vil have Guds velsignelse over dit liv, så stop med at leve for andre menneskers godkendelse og begynd at være den, Gud har skabt dig til at være. Gud skabte dig ikke til at være en anden. Når du kommer til Himlen, vil han ikke spørge: “Hvorfor var du ikke mere som din søster eller det populære barn eller din succesrige ven?” Han vil holde dig ansvarlig for, hvordan du opfyldte hans formål med dit liv.

Verden har brug for dig, til at være dig og udføre det formål, som Gud har for dig på jorden. Han formede dig og begavede dig på en unik måde og vi går alle glip af det, hvis du er besluttet på at være en anden end dig selv.

Med andre ord tager vi ikke en forklædning eller en falsk maske på. Vi lader ikke som om, vi er noget, vi ikke er.

I stedet for så viser vi alle, hvem vi virkelig er og gør tingene på den måde, som vi er skabt til. Du skal ikke forsøge at behage andre mennesker. Gud behager ikke alle. Når nogen beder om regnvejr, så beder en anden om en varm solskinsdag.

Gud har skabt dig til at være dig med alt, hvad det betyder og hvad du har brug for.

Du behøver ikke at sammenligne dig med andre – bare vær autentisk, for Gud har skabt dig i sit billede.

REFLEKSION

  • Lever du efter andres godkendelse?
  • Har du taget dig tid til at se de gode ting, som Gud har skabt dig med?
  • Når du mærker din indre længsel, hvilken frihed kunne du så leve i?

BØN
Tak Gud, at jeg må være en del af dit legeme her på jord. Så jeg beder om, at du vil vise mig, hvor jeg kan være dine hænder, fødder her på jorden. Tak at dine øjne ser med medfølelse på denne verden. Dine fødder går til den, som er i nød, og med dine hænder omfavner og velsigner du den, som vil tage imod. Hjælp mig til at gøre ligeså. AMEN.

Må Gud rigt velsigne dig, og velkommen til gudstjeneste på søndag kl. 11:00 i Kulturcentret i Taastrup, Poppel Allé nr. 12.

TEMA: 3 X T

På søndag sælger vi også bogen ”Du havde mig for øje”, baseret på nogle refleksioner over, hvordan vi ser på os selv og vores liv, hvor vi alt for nemt kan ende i selvbebrejdelse og skam. Bogen inviterer derfor læserne til at se på sig selv og sit liv med Guds øjne, og til at undersøge de blikke, vi kaster på os selv og hinanden. Hvad betyder det, hvilke øjne vi ser hinanden med, og hvilket blik Gud kaster på os? Bogen kan både bruges til personligt brug og til cellegrupper. Bogen koster 40 kr. og kan købes efter gudstjenesten.

 

Onsdag d. 1 marts mødes vi til frokostmøde, kl. 12:00 på Ahornvej 3 i Tåstrup

Tirsdag d. 7 marts mødes vi til bedemøde kl.19:00 på Ahornvej 3 i Tåstrup

Kærlig hilsen
Michael Jensen