JEG ER

Da Jesus sagde: “Jeg er verdens lys”, definerede han sig selv. Mange gange siger Jesus: “Jeg er” og så giver han derefter en beskrivelse. Han beskrev sig selv som døren, livets brød, vejen, sandheden, opstandelsen og livet. Han siger med andre ord “jeg ved, hvem jeg er og JEG lever ud fra den forståelse”. Igen og igen definerede han sig selv ved at sætter ord på sin personlighed.

Det er princippet om identitet. Een årsag til stress er, at man prøver at være en, som man ikke er. Man kan prøve at holde facaden oppe, men det er svært i længden. Den eneste måde, hvorpå du kan have en indre følelse af tilfredshed med hvem du er, er ved at opdage, hvem Gud har skabt dig til at være. Bibelen siger, at du er skabt af Gud og derfor også accepteret som den du er. Indtil du løser dette spørgsmål om identitet, vil du være usikker på dig selv og det du laver. Jesus gjorde konstant ting, der overraskede alle andre og fik dem til at stille spørgsmål om, hvem han var. Men Jesus levede og tjente altid ud fra den styrkeposition, at han vidste, hvem han var.

Selvværd kommer fra, at man har det godt med dig selv og at man er sikker på, hvem man er. Lad ingen nogen sinde tage det fra dig, men lev i Guds sandhed om hvem du er. Jesus siger, at Tyven kommer kun for at stjæle og slagte og ødelægge. Jeg er kommet, for at de skal have liv og have i overflod. Joh. 10 v10

Lav denne beslutning i dag: “Jeg beslutter, at jeg ikke længere vil lade andre mennesker presse mig ind i deres form. Jeg vil være, hvad Gud vil have mig til at være. jeg vil opfylde den plan, som Gud har for mit liv, ikke en andens plan for mit liv.”

Virkelig succes i livet er at være præcis den, du er skabt til at være, hverken mere eller mindre.

Joh. 1 v12 Men alle dem, der tog imod ham, gav han ret til at blive Guds børn, dem, der tror på hans navn.

 

REFLEKSION

  • Hvad er forskellene imellem hvad andre siger om dig, og hvad ​​Gud siger om dig?
  • Hvad vil det sige at leve ud fra en styrkeposition?
  • Tror du, at man lever mere effektivt, når man er sikker på sin identitet?

BØN

Tak Gud, at jeg ikke behøver at lede efter min identitet i noget andet end at være dit barn. Tak for denne fantastiske nåde i mit liv! Herre, hjælp mig til at se, når jeg begynder at placere min identitet i noget andet end det, eller i hvad andre siger til mig. Hjælp mig til at holde fast i din sandhed om mig og til at forstå, hvad det betyder. AMEN

 

Må Gud rigt velsigne dig, og velkommen til gudstjeneste på søndag kl. 11:00.
Kulturcentret i Taastrup, Poppel Allé nr. 12. Vi glæder os til at se dig.

Kærlig hilsen
Michael Jensen

 

På søndag d. 29 maj er der informationsmøde umiddelbart efter gudstjenesten.

Sommerstævne på Lindenborg: Man skal tilmelde sig inden 1. juni for at få den billige pris.