ILD

2 Kor. 3 v18: Og alle vi, som med utilsløret ansigt i et spejl skuer Herrens herlighed, forvandles efter det billede, vi skuer, fra herlighed til herlighed, sådan som det sker ved den Herre, som Ånden er.

Forandring er aldrig nemt. Nytårsforsætter, viljestyrke og de bedste intentioner ændrer kun sjældent noget på den lange bane.
Når vi fejrer pinse med fokus på Helligåndens kraft, tænker mange mennesker på mirakuløse demonstrationer eller intense følelser. Dette er også rigtig godt, og vi både tror og glæder os over Helligåndens mægtige indgriben i vores liv. Men Helligånden forløser også sin kraft i vores liv på stille og beskedne måder, som man ofte ikke engang er opmærksom på.
Denne proces med at ændre et menneske til at være mere lig Jesus kaldes helliggørelse.
Du kan ikke gengive Jesu karakter i din egen styrke, men igennem de valg, du træffer om at gøre det rigtige, også ved at bede og stole på, at Guds Ånd vil give dig styrken, kærligheden, troen og visdommen til at gennemføre det.

Refleksion

  • Hvorfor tror du, at Gud tillader dig at vælge, om du reagerer på Helligåndens bevægelse i dit liv eller ej?
  • Hvis Helligånden ofte arbejder på stille, beskedne måder, hvad kan du så gøre for at blive mere følsom over for hans arbejde i dit liv?
  • Hvor har du særligt brug for Helligåndens virke i dit liv i dag?

BØN
Kære Gud, det er ikke let for mig at sige det, men jeg har brug for dig. Jeg har prøvet så mange gange selv, at jeg næsten er holdt op med at tro på mig selv og på dig. Jeg har brug for den forvandling, som kun du kan give.
Derfor beder jeg, ikke min, men din vilje ske. Amen

 

Kære City Kirke, det er med stor glæde, jeg kan sige VELKOMMEN TIL PINSEGUDSTJENESTE på søndag kl. 11:00 i Kulturcentret i Taastrup, Poppel Allé nr. 12. Kom med et frisk vidnesbyrd og tag din egen kaffe med, så gir vi chokoladen. Bemærk, at Kulturcenteret nu kræver coronapas. Vi glæder os til at se dig.

Kærlig hilsen og rigtig god weekend
Michael Jensen