I går og i dag …

“Jesus Kristus er den samme i går og i dag, ja til evig tid. “ Hebræerbrevet 13:8.

Han er uforanderlig. Tider skifter, økonomiske situationer kan ændres, pandemier kommer og går og verdensfreden kan trues, men Jesus Kristus er den samme i alle situationer, passer til alle kulturer og under alle forhold.

I v. 8-9 advares vi :” Lad jer ikke rive med af forskellige lærdomme. Det er godt for det indre menneske at hente styrke i Guds nåde og IKKE i religiøse spiseregler, som alligevel ikke hjælper dem, der prøver at overholde dem.”

På en køretur i flere små, smukke Sydsjællandske byer så vi det ene spirituelle center efter det andet. Et tegn på den åndelige søgen og den hunger mange har i sit indre. En søgen efter det udenfor en selv, der kan give indre styrke. Mange bliver bundet i regler, skifter navne, kommer ind i systemer, som giver håb og ro for en tid, men alligevel ikke frigør.

“Det er godt for det indre menneske at hente styrke i Guds nåde!”
På Pinsedag råbte apostelen Peter ud: ”Der findes IKKE frelse andre steder end hos JESUS, for der er INGEN andre i hele verden, som kan frelse os mennesker.” Ap.G. 4:12.

Helligånden gir os kærlighed, mod og kraft til at bringe budskabet, som kan frigøre og frelse, og give indre styrke i Guds nåde.

God Pinse!

P.S. Også pinsegudstjenesten er online, gå ind på “Online Søndage” og følg dagens link.