Det er forår!


I denne uge har vi haft et skønt forårsvejr. Sol og helt blå himmel. Træer og buske kryber ud af skjul! Bøgen er sprunget ud på Nordfyn. Der er en eksplosion af farver! Er det ikke livsbekræftende?
Vi ved at pandemien hærger land og riger. Vi kan, om vi vil, se død og elendighed hele døgnet på nyhederne. WHO og de danske sundhedsmyndigheder fokuserer nu også på den mentale tilstand midt i denne krise.
Vi har behov for at “løfte vores blik”, tage “time out” fra al elendigheden, sætte ord på hvad denne tid gør ved os.
Høre fuglene synge og mærke solens varme!
En gammel sang toner i mit indre lige nu: ”Sig det til Jesus, sig det til Jesus …” . Det har været min ventil mange gange, og det virker.
Når vi læser Salmernes bog i Bibelen så hører vi mange vidnesbyrd om, at Gud var der midt i krisen. Jeg er så taknemlig for at Gud er min tilflugt, at jeg er i Herrens hænder og at Han er min FRED. Løft dit hjerte og dine suk til Himmelens Gud! Han hører dig og ser dig!

Info:
Der vil blive lagt ud en minigudstjeneste her på hjemmesiden, nærmere besked via Facebook og mail.
Per Eivind Stig kommer med en kort prædiken.

Menighedslejren i midten af april må vi desværre aflyse.