Ægteskabskursus

Nu gentager vi successen: Det fuldtegnede ægteskabskursus, som City Kirken afholdt i foråret, bliver snart afholdt igen.

Det nye kursus starter torsdag d. 5. januar 2012 kl. 18:30 – ca. 21:30. Derefter kører det hveranden torsdag indtil der har været afholdt 7 kursusaftener.

Kurset afholdes på Tåstrup Kulturcenter, Poppel Alle 12, 2630 Tåstrup.Prisen er 950 kr. per par.

Du kan melde dig til ved at bruge tilmeldingsformularen, som du finder under “Kontakt” i menuen ovenfor eller ved at klikke direkte på linket her.

Hvad er et ægteskabskursus?

Ægteskabskurset er tilrettelagt, så det ved hjælp af øvelser og samtaler det enkelte par imellem giver ethvert ægtepar redskaber til at skabe et sundt og stærkt ægteskab, der varer hele livet.

I løbet af de syv aftner kurset varer, taler hvert par for sig om betydningsfulde emner, som ellers let bliver “fejet under gulvtæppet”.

Aftenernes emner indeholder:

Følgende emner bliver taget op:

  • at lære hinandens behov bedre at kende
  • at blive bedre til at kommunikere
  • konfliktløsning
  • helbrede de sår, man har fået gennem livet – også af hinanden
  • finde ud af, hvad der får ægtefællen til at opleve sig elsket
  • et godt sexliv; at sætte tid af til hinanden – og have det sjovt

Parrenes privatliv respekteres, naturligvis. Der er ingen gruppediskussioner eller forventninger om, at man fortæller noget som helst om sit indbyrdes forhold til nogen andre.

Fra tidligere kursusdeltagere

‘Min mand og jeg fik talt om nogle ting, som vi aldrig har talt om på den måde før, selvom vi har været sammen i mange år’ (Kvinde gift i 22 år)

‘I en øvelse skulle jeg gætte på, hvad der får min ægtefælle til at føle sig allermest elsket. Det viste sig, at det der betyder allermest for hende, er at jeg hjælper til med det praktiske opgaver i huset. Det anede jeg ikke, så nu har jeg fået gang i støvsugeren’ (Mand 47 år)

3 tanker om “Ægteskabskursus”

Der er lukket for kommentarer.