Grundlovsdag og fars dag

I dag er det Grundlovsdag. Tillykke med det! Vi takker Gud for et land og en lov der beskytter de demokratiske rettigheder og friheden i vort land.
Det er også Fars Dag. Tillykke til alle fædre og de som endnu har fædre de kan fejre. Lad os vise dem ære og sætte pris på dem.

Romerbrevet kap.8, v.15: ”Den Ånd, I har fået, gør jer ikke til slaver, for så kom I blot igen til at leve i frygt. Nej, Guds Ånd gør det klart for jer, at I er Guds børn. Det er Guds Ånd i os, der gør at vi kan kalde ham vores far. Det er Guds Ånd, der bekræfter over for vor egen ånd, at VI ER GUDS BØRN.” Ikke alle har mindet om en kærlig far, men i dag siger Gud til dig, at Han som er selve KÆRLIGHEDEN, Han vil være din Far. Du skal ikke mere leve i frygt, men være omsluttet af en kærlighed så stor, at den er svær at fatte.

Vi har også flere GODE NYHEDER, og det gælder vore gudstjenester.

  • Vi regner med at kunne holde gudstjeneste den 14/6 kl. 11 i Kulturcenteret. Vi afventer endelige retningslinjer. Tænk, at vi skal få lov til at mødes igen og fejre gudstjeneste. Det glæder vi os til.
  • Det bliver en enkel gudstjeneste, men ikke mindre god af den grund! Vi skal alle sammen vænne os til at gøre tingene på nye måder for at passe på hinanden.
  • Dersom man er i risikogruppe, skal man overveje, om man synes, at man er parat til at komme. Alle sundhedsstyrelsens retningslinjer overholdes dog med hensyn til afstand etc.
  • Dersom man har de mindste symptomer på sygdom, snue, hoste, ondt i halsen, eller har været udsat for smitte, MÅ MAN IKKE KOMME TIL GUDSTJENESTE.

Mere information i næste uge.

Gudstjenesten på søndag er altså den sidste online; gå ind på “Online Søndage” og følg dagens link.