Fredagsmail den 18/10-2019

I disse dage tages mange fine billeder af den farvepragt der er i naturen. Det er så afstemt og flot og vi glædes ved Guds skaberværk. Det handler også om, at være i stand til at SE. Vi kan være så optaget i tanker og sind, at vi ikke ser, det der sker rundt os, omskiftningerne, det der er at glædes over, være taknemlige for.
“Står din ånd vagt, får din hånd skabermagt”. (Piet Hein).

Psykolog Ane Katrine Beck skriver:
“Vidste du, at når du sætter dig ned og reflekterer over, hvad du sætter pris på i dit liv, så forandrer du samtidig din hjerne? Det viser amerikansk forskning. Mennesker, som føler taknemmelighed i deres liv, er mindre deprimerede end andre. Taknemmelige mennesker sover også bedre, og forskningen viste også, at når de sover bedre, så bliver angstniveauet også mindre.“ PSYKOLOGBECK.DK, 6. oktober 2019

Forskningen bekræfter atter en gang det Bibelen siger: “Vær ikke bekymrede for noget, men sig altid Gud tak og læg jeres ønsker frem for ham i bøn. Så vil I opleve, Guds fred, som overgår al menneskelig forstand” Filipperbrevet 4:6-7 og i v.12 siger Paulus: “Jeg har lært hemmeligheden ved at være tilfreds i enhver situation”, og her tales om det materielle.

 

Søndag den 20. okt. kl. 11: Gudstjeneste. Leon Have Thomsen taler.

Onsdag den 23. okt. kl. 19-21:15: Undervisning med efterfølgende samtalegrupper. Leon Have Thomsen underviser om Den kristne og Ordet. Alle er velkommen på Ahornvej 3, Tåstrup.

Vi minder om konferencen lørdag den 2. nov. Kl. 16-18, 19-21. Tom Bedford fra Fresno, USA, underviser.

Den 3. nov. kl. 10 deltager vi i Dansk Flygtningehjælps indsamling i Albertslund. Det er menighedens gudstjeneste den dag.

Med hilsen Ellinor Stig