Noget godt vil ske!

Salme 27 v13-14
Men jeg stoler på, at jeg skal se Herrens godhed i de levendes land. Sæt dit håb til Herren, vær stærk, fat mod, sæt dit håb til Herren!

Tillid til Gud og ligefrem at stole på, at han vil mig noget godt, kan udfordre os alle. Dårlig erfaring med at selv de bedste mennesker kan svigte, og tanken om hvorfor Gud overhovedet skulle tænke specifikt på mig, kan godt sætte tvivl i ens tro. Gud har kun gode tanker og planer. Gud tænker ikke negativt eller ønsker noget dårligt for nogen.

Jo mere du forstår og erfarer Guds godhed, jo mere håbefuld vil du være – fordi håb er at tro på, at noget godt vil ske.

Alt hvad Gud gør for dig, gennem dig, mod dig og i dig, er fordi han er god. Guds godhed i dit liv er aldrig baseret på, hvor god du er; det er altid baseret på hvem han er.

Kæmper du med modløshed, tvivl eller angst? Så prøv at fokusere på alle de gode ting, Gud har gjort i dit liv, og på hvem han er. Du kan endda skrive dem ned og lave en liste! Du vil blive overrasket over alt, hvad du finder på, og det vil tjene som en påmindelse til dig om Guds godhed.

Hvordan ser Guds godhed ud i dit liv? Det ligner hans velsignelser af næring, balance, modstandskraft, vejledning, tillid, sikkerhed, indflydelse, arv og meget, meget mere.

Han stiller alt dette til rådighed for sine børn på grund af sin gode vilje.

Det giver mig håb – og det kan også give dig håb i dag, fordi Guds løfte til os er i Salme 23 v6, at Godhed og troskab følger mig, så længe jeg lever.

REFLEKSION

  • Har du tillid til, at Guds godhed er baseret på hvem han er og ikke på hvem du er?
  • Hvordan kan du få mod, når du stoler på Guds godhed i disse tider?
  • Hvordan kan du lære og erfare mere om Guds godhed?

BØN
Tak Gud, at du vil hjælpe mig til at tro, at du aldrig svigter og at jeg, i alle mine dage, bliver holdt i dine hænder. Fra det øjeblik jeg vågner, indtil jeg sover igen, er du tæt på som ingen anden. Så jeg beder om, at jeg i den nærhed må lære dig at kende som en far og som en ven, og at du vil hjælpe mig til at tro og stole på, at jeg også skal se Herrens godhed. AMEN

 

Må Gud rigt velsigne dig, og velkommen til gudstjeneste på søndag Kl. 11:00 i Kulturcentret i Taastrup, Poppel Allé nr. 12

Tema: EN NY BEGYNDELSE

Kærlig hilsen
Michael Jensen