Dit liv kan være frugtbart!

Romerbrevet 7 v4
Så er også I, mine brødre, gjort døde for loven ved Kristi legeme, for at I skal tilhøre en anden, ham, der er opstået fra de døde, og vi bære frugt for Gud.

Måske ser du ikke dig selv som missionær, præst eller anden medarbejder i en kirke. Det gør de fleste ikke, men Bibelen siger dog, at alle kristne er kaldede og kan gøre en forskel.

Gud har givet alle evner, som kan være til velsignelse for andre, ja du kan være til STOR velsignelse. Det kan ske på mange forskellige områder, både åndeligt men også i helt lavpraktiske ting.

For eksempel, hvis du er en person, der ikke har de store IT-færdigheder, så kan du få hjælp af en som har det. På den anden side laver du måske de bedste chokoladekager og kan dele den gave med andre. Det kan være lige så åndeligt som at bede eller holde et bibelstudie. Mange gange er det de helt lavpraktiske ting, som der er mest brug for i første omgang. Tænk bare på den barmhjertige samaritaner.

Jeg tror, at man selv modtager meget ved at give. Nogle vil sige: “Det handler om mig og om at realisere mig selv og mine muligheder.” OK, så prøv at gøre det ved at give. Hvad har du fået, som du kan gøre en forskel med? Jeg tror, at du selv vil opleve en stor velsignelse ved det, for Gud elsker en glad giver.

REFLEKSION

  • Er der nogen tanke, som begrænser dig i at gøre noget godt for andre?
  • Hvilken forskel gør det for dig at vide, at Gud tror på dig?
  • Hvis alt fra et smil til forbøn kan gøre en forskel, hvilken frugt kan du så byde på?

BØN
Tak Gud, at du tror på mig, så mit liv kan gøre en forskel for andre. Tak, at jeg kan stole på, at du både giver evnen og de kræfter som skal til. Hjælp mig med at bryde med de ting, som holder mig tilbage, så jeg kan træde ind i den sandhed og virkelighed, som du har skabt mig til at leve i. Tak, at også mit liv kan gøre en forskel i dag, AMEN

 

Må Gud rigt velsigne dig, og velkommen til gudstjeneste på søndag kl. 11:00 på Ahornvej 3 i Taastrup.

TEMA: Ord som giver liv

Kærlig hilsen
Michael Jensen

Se også invitationen til vores kampagne med Peter Gammons d. 9-11. september.