Eftersyn

Paulus’ brev til Filipperne 3 v12: Ikke at jeg allerede har grebet det eller allerede er blevet fuldkommen; men jeg jager efter det, om jeg virkelig kunne gribe det, fordi jeg selv er grebet af Kristus Jesus.

At se indad og være selvbevidst om, hvor man er i livet, er både klogt og nødvendigt.

Tager du regelmæssigt et check-up på dig selv? Dette kræver ydmyghed, men det er en vane, der vil føre til lykke.

Paulus vidste vigtigheden af ​​ydmygt at vokse og lære.

Da han skrev dette skriftsted, var han en ældre mand, som sad i fængsel i Rom. Han var ved slutningen af sit liv og var vel det, man på alle måder kalder for en utrolig moden person. Alligevel sagde han, at han ikke havde styr på det hele. Hvis nogen havde ret til at sige: “Jeg har lært, hvad der skal læres,” ville det så ikke være ham? Han, der havde skrevet så meget af Det Nye Testamente og havde ca. 30 års tjeneste bag sig. Men Paulus sagde: “Nej, jeg er ikke færdig med at lære. Jeg vokser stadig i min tro og vandring med Jesus Kristus”.

Ydmyghed fører til lykke, fordi det gør dig lærenem og i stand til at udvikle dig som menneske. Det er altid spændende at lære nyt om sig selv, ens verden og den måde, man kan navigere i den, sammen med Gud.

Lykke og ydmyghed går sammen, fordi de får dig til at spørge: “Hvordan kan jeg udvikle mig åndeligt blive en bedre ven, ægtefælle eller kollega mm.?” Når du stiller disse spørgsmål, vinder du meget, fordi du bliver ved med at vokse. Gud har så meget mere til os.

Tag et skridt mod lykke i dag ved ydmygt at bede: Ransag mig, Gud, og kend mit hjerte, prøv mig, og kend mine tanker, se efter, om jeg følger afgudsvej! Led mig ad evigheds vej! Salme 139 v23 – 24.

REFLEKSION

  • Har du lyst til at vokse åndeligt?
  • Er der noget konkret, som Gud taler til dig om?
  • Er det tid til et eftersyn?

BØN

Kære Gud, tak for, at jeg i dette liv har mulighed for at lære mere om dig og opleve din kærlighed. Hjælp mig, så jeg ikke bliver selvtilfreds, men lad mig have et stadigt ønske om at vokse i det liv, som du har betroet mig. Fyld mit liv med din Ånds glæde og lad mig tage nye skridt, igennem Jesus Kristus, min Herre. Amen.

 

Må Gud rigt velsigne dig, og velkommen til gudstjeneste på søndag kl. 11:00 på Ahornvej 3 i Tåstrup. De første tre søndage i juli måned holder vi gudstjeneste der. Se hele sommerens program her: Sommer i City Kirken

Kærlig hilsen
Michael Jensen