Hej skat?

Matt. 6 v21: For hvor din skat er, dér vil også dit hjerte være.

Det er virkelig meget simpelt, hjerte er overalt, hvor du lægger dine prioriteringer.
Der, hvor du bruger din tid og ressourcer, fortæller om ens prioriteter. At siger, at man elsker sin kone og børn, er kun ord, hvis der ikke følger en handling med. Sådan ved du, hvad der virkelig er vigtigt for dig.
Når du siger, “Dette er vigtigt for mig”, så vil dit hjerte også være med i det.
Dit hjerte vender sig altid mod de ting du elsker.

Bibelen siger i 1 Joh. Brev 4 v19: Vi elsker, fordi han elskede os først. At føle sig elsket er det bedste og vigtigste for ethvert menneske. Desværre er det ikke alle, som har oplevet den kærlighed og derfor har mange fundet andre ”skatte” som erstatning. Men der er intet som Guds kærlighed, som kan møde de behov, vi har som mennesker. Ingen erstatning kan give dyb fred eller følelsen af at være værdifuld og at leve med et formål. Tilværelsens skrøbelighed og fremtidens usikkerhed udfordrer konstant vores tilstand som menneske. Hvordan skal det gå? Kan jeg mon klare det? Er der nogen, som tænker på mig? Det er her, at oplevelsen af at være elsket bliver den største skat af alle. Himlens og jordens skaber er for mig og med mig alle dage. Derfor siger Paulus i Fil. 3 v8: Ja, jeg regner så vist alt for tab på grund af det langt større at kende Kristus Jesus, min Herre.

Refleksion

  • Når du kigger på dit liv, hvad ville du så sige, at dine prioriteter er?
  • Har du ”skatte” i dit liv, som er blevet erstatninger for det, du virkelig savner?
  • Hvad er en justering, du kan foretage, for at begynde at få dit hjerte derhen, hvor du vil have det?

Bøn
Kære Gud, tak at jeg er din skat, nu beder jeg om hjælp til at forstå, hvad det nu også betyder for dig og for mig. Tak at dit ord og din handling hænger sammen når det siger, at du viser sin kærlighed mod os, ved at Kristus ofrede sit liv for os, mens vi stadig var syndere. Hjælp mig til at leve på samme måde, så mine ord og prioriteringer viser samme vej. AMEN

 

Kære City Kirke, VELKOMMEN TIL GUDSTJENESTE på søndag kl. 11:00 i Kulturcentret i Taastrup, Poppel Allé nr. 12. Tema: ”Guds navn”. Vi glæder os til at se dig.

Kærlig hilsen og rigtig god weekend
Michael Jensen