Fællesskab på søndag

Hej City Kirke, vi skal endelig mødes igen på søndag, men på en anden måde end først planlagt. Vi mødes på Ahornvej 3 kl. 11:00 til fællesskab og gensynsglæde. Årsagen til flytningen er, at åbningen af Kulturcenteret er blevet udsat.

Vi mødes i haven, tag din kaffe med, så giver vi kagen. Vi anbefaler, at alle tager en coronatest forinden. Husk tøj, der passer til lejligheden. Hvis du har nogen spørgsmål, så ring til Michael Jensen, tlf. 6046 0380.

Vi glæder os til at se alle igen!

Vi har brug for hinanden

1 Pet. 4 v10 Som gode forvaltere af Guds mangfoldige nåde skal enhver af jer tjene de andre med den nådegave, han har fået.

Jeg har brug for dig, og du har brug for mig. Ingen er god til alting. Ingen har alle talenter. Der er ingen, der kan sige “Jeg har ikke brug for nogen.” Vi har alle brug for hinanden, vi er bedre sammen. Alle har noget at bidrage med, derfor har vi brug for hinanden!

Bibelen fortæller os, hvem der skal spille en rolle i forhold til en anden. Min kone er kreativ, så gæt, hvem der laver de kreative ting? JA hvis jeg skulle lave de kreative ting, så blev det mere interessant end kreativt.

At finde ind til det, som du er skabt til, vil sige at du opdager dine åndelige gaver, det du har hjerte for, og sammen med dine erfaringer og positive oplevelser finder ind til det, som du kan bidrage med. Når du bruger det på den måde, som du er, altså med den personlighed, som du er, så er der en naturlig motivation og en glæde ved det, du laver. Fordi du gør, hvad du elsker at gøre, og du vil være god til det.

Refleksion

  • Hvad har Gud givet dig at gøre en forskel med?
  • Hvilke erfaringer har du med at gøre det, du elsker?
  • Hvordan kan du aktivt arbejde for at inkludere mennesker i dit liv, der kan hjælpe med at kompensere for dig?

Bøn
Kære Gud, tak at du har skabt mig på en unik og helt perfekt måde. Jeg beder dig om at hjælpe mig til at se, hvor jeg kan gøre en forskel, og hvilken sammenhæng, jeg kan gøre det i. Tak at du er den, som har givet mig evne og vilje, nu beder jeg om, at du også vil give mig modet. AMEN

Må Gud rigt velsigne dig og rigtig god weekend. Glæder mig til at se dig igen på søndag.

Kærlig hilsen
Michael Jensen