Forår og Guds skaberkraft

Et ældre ægtepar ringede på min dør og ville gerne tale med mig om fremtiden. Jeg takket pænt nej og fortsatte med at pleje min forkølelse. Jeg tænkte efterfølgende på alt jeg kunne sagt til dem, at min fremtid er i Herrens hænder, at jeg tilhører Jesus enten jeg lever eller jeg dør, at jeg er tryg og Gud er min far.
I disse dage spøger Coronaviruset over alt. Folk kikker på en dersom man hoster, selv om det foregår i albuebøjningen eller i et lommetørklæde. Frygten lurer.
Vi skal være vise, vaske vores hænder, tænke på hygiejnen, ikke give krammer og håndtryk, men vi skal ikke lade frygten overtage vores liv.
Det er forår! Det er ikke lige før lukketid! Smag på de to udsagn og mærk hvad de gør med dig. Ord skaber. Slip foråret løs i dit indre og lad Guds skaberkraft få plads i dit liv midt i en coronavirustid, eller hvad du personligt end måtte stå i.

Søndag den 8. marts kl. 11: Gudstjeneste. Arne Christensen taler.
Onsdag den 11. marts kl. 17: Bøn på Herstedhøje.