Retræte 2008

Et hjerte, der finder ro!

Poul A. Beck

I en travl hverdag med mange krav kan det være svært at finde ro. Finde den fred, som verden ikke kan give. Det får du mulighed for under retrætens rolige form. Overfor Gud kan vi bringe vort hjerte til ro.

Citykirken, Taastrup, og freelancepræst Poul A. Beck indbyder i fællesskab til retræte på Sct. Birgitta klosteret i Maribo 26. til 28. september 2008.

For yderligere information kontakt freelancepræst Poul A. Beck Tlf. 8661 4777. beck@paradis.dk. På www.aandeligvejledning.dk finder man alle informationer og folder.

Temaet er ”Et hjerte, der finder ro.

Retrætens største gave er en uforstyrret mulighed for at lytte til dit hjertes længsel og til Gud og at give ham mulighed for at tale til dig. Egentlig at modtage Guds ubetingede kærlighed.

Det er en Taizé-inspireret retræte, hvor andagterne er fyldt med mange af de smukke og meditative Taizé-sange. Man kan også vælge at deltage i søstrenes tidebønner.

Det er en stille retræte. Vi er stille fra fredag aften til søndag middag. Dog afbrudt af de fælles bibelmeditationer og andagterne. Måltiderne vil være ledsaget af smuk musik.

Ind imellem bliver der god tid til at sove, slappe af, gå ture, nyde livet. Og der er også mulighed for Åndelig vejledning ved retræteleder Poul A. Beck.

Sankt Birgitta klosteret er et helt nyt kloster fra 2006. Skønne og rolige omgivelser nær søen danner den perfekte ramme for at finde ro. Til daglig bor her 5 nonner. Vi bor i klosterets moderne gæstefløj. Se mere på www.sanktbirgittakloster.dk

Retræte

En retræte er en krav-fri zone, uden tv, aviser, telefon og e-mails. Et par døgn, hvor man trækker sig tilbage til smukke og rolige omgivelser. Dagene er fyldte med stilhed og åndelige øvelser. I stilheden kan man møde Gud. Det er ikke Gud, der behøver at blive mere nærværende. Det er os. I stilheden, fællesskabet og bibelsamtalerne kan vort hjerte finde ro.

 

Herre vis mig din vej,
og gør mig villig til at gå den.

Birgitta af Vadstena’s Pilgrimsbøn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

… en levende frikirke på Københavns vestegn