City Kirken har ingen interesse i at registrere den enkelte brugers adfærd — men City Kirken benytter standardværktøjer til at vedligeholde hjemmesiden (bl.a. blog-værktøjet WordPress) og integrerer med visse tjenester fra Google, YouTube og Facebook, så du f.eks. kan se vores kalender, så du kan se videoklip, så det er nemt at dele noget, du har læst, med andre, eller så vi kan huske om du gerne vil se vores desktop side eller vores side tilpasset mobile enheder næste gang du besøger siden.

Vi benytter også Google Analytics til at indsamle anonym statistik om besøgende på vores side, for løbende at kunne tilpasse indholdet.

Noget tilsvarende sker iøvrigt også på størsteparten af de andre sider på nettet, der integrerer med eksterne tjenester.

City Kirken har ikke noget samarbejde med tredjepart om at kortlægge den enkelte brugers adfærd på tværs af hjemmesider.

Ved at bruge City Kirkens hjemmeside(r), så accepterer du denne politik.

Hvis du ønsker at bruge nettet mere anonymt, så kan du f.eks. bruge Chrome eller Firefox browserne i “Incognito” tilstand.

Det er forskelligt hvordan man gør disse ting, afhængig af hvilken browser du benytter.

City Kirken tilpasser løbende sin hjemmeside til gældende lovgivning. Da lovgivningen stadig er ret ny, så er der nogen usikkerhed om hvordan det teknisk er bedst at efterleve den. City Kirkens forståelse af lovgivningen lægger sig pr. august 2012 tæt op ad den måde f.eks. forbrugerstyrelsen (www.taenk.dk) har valgt at efterleve den på.

Hvis du har kommentarer eller er bekymret over vores politik eller måden vi har bygget hjemmesiden op på, så er du velkommen til at kontakte os.

oktober  2014 »
mtiotofls

Aktuelle kurser

Fra blog’en…

RSS Domino Online

Find os på Facebook

Tryk på knappen herunder for at dele et link til denne side med dine venner. Du kan også følge City Kirken på Facebook.

Delt om City Kirken

Nøgleord