Menighedslejr 2017

BirkedalI weekenden 5.-7. maj er der menighedslejr for alle generationer

I år er vi tilbage på den skønne Birkedal-lejr, som ligger på en 10 tdr. land stor naturgrund i Vestsjælland med græs, skov og en indhegnet sø. På grunden er der også boldbane og bålplads, og der er ideelle muligheder for gåture og terrænløb. Der er også gyngestativ og sandkasse for de mindre børn.

Vores taler i år er Thomas Baldur, som er en strålende underviser. Thomas er 44 år, gift med Charlotte og far til Sofie og Joachim. Han er siden 2012 præst i Missionsforbundets menighed i Vadum lidt uden for Aalborg, og sidder desuden i Missionsforbundets landsledelse med ansvar for forbundets internationale mission. Han debuterede i 2015 som forfatter med bogen “Jorden kalder Gud”. Slapper godt af med at spille trommer, læse (for få) bøger og se (for mange) film. Se mere på facebook.com/thomas.baldur.

Tidspunkt:

Vi ankommer fredag aften mellem kl. 18.00-19.00, hvor vi starter med fællesskab over madpakken. Lejren slutter søndag eftermiddag senest kl. 15.00.

Tilmelding:

Tilmelding er nødvendig, tilmeld dig gerne allerede nu! Sidste frist for tilmelding er søndag den 23. april 2017. Du tilmelder dig ved at klikke her og udfylde tilmeldingsformularen eller ved at udfylde blanketten som ligger på informationsbordet til søndagsgudstjenesterne. Skriv på tilmeldingen, hvis du vil bage en kage at tage med, det vil vi glæde os til!

Bemærk: Du kan IKKE tilmelde dig ved at skrive en kommentar her på siden.

Betaling:

Senest den 24. april 2017 skal deltagerbetalingen indbetales til

• Kirkens konto (Basisbank) 1671 – 996645, eller med
  • MobilePay på kirkens nummer 3096 1676

I begge tilfælde: Mærk indbetalingen med: ”lejr” og dit navn!

Pris pr. person:

• Voksne, 25+ år: 350 kr.
  • Unge, 13-24 år: 175 kr.
  • Børn, 3-12 år: 125 kr.
  • Børn under 3 år: Gratis
  • Dagspris børn/voksne: 125 kr.
  • Max. pris for en hel familie: 900 kr.

Hvis du ikke kan være med hele weekenden, må vi tale om prisen. I det tilfælde er det vigtigt at skrive det på, når du tilmelder dig, også aht. den praktiske planlægning!

Adresse:

Birkedallejren, Overdrevsvej 10, Undløse, 4340 Tølløse – www.birkedal-lejren.dk    Link til kort

Husk, Husk, Husk…

• Madpakke til fredag aften
  • Hjemmesko
  • Tøj, toilettaske og håndklæde
  • Dyne og pude eller sovepose (ikke kun sengelinned) og lagen
  • Tøj og sko til en gåtur i skoven/fodbold og lignende
  • Din bibel og måske en notesblok
  • Kage hvis du gerne vil bage (skriv det på tilmeldingen)
  • … og selvfølgelig dit gode humør og et skønt solskinsvejr hele weekenden!