Bønnekonference 15-17. marts med Solfrid Quist Natvig

bønBøn er den kristnes åndedræt. Levende kirker og vitale kristne har altid som i den første kirke holdt fast ved bønnerne, med bedemøder som vigtige samlinger og med et vitalt bønneliv både i hjem og kirke. Vores drøm er at se et nyt gennembrud i bøn. Nu kalder vi sammen til en konference og workshop – og inviterer dig til at være en del af den bønne-bevægelse der er igang.

Velkommen til konference 15-17. marts 2013 med overskrifterne som:

- Effektiv forbøn.
– Nøglen til at forløse Guds kraft.
– Forstå den autoritet du har i Kristus.

Fredag 15. marts
19.30-21.30 Konference

Lørdag 16. marts
10.00-12.00 Konference
12.00 Frokost (medbring madpakke eller køb ind i området)
12.45-14.30 Konference

19.00 Åbent møde

Sted: City Kirken, Ahornvej 3, 2630 Taastrup (overfor busterminalen)

foto1

Solfrid Quist Natvig er uddannet sygeplejerske og blev involveret i UMO i 1981, da hun tog en Evangelisations-skole i Schweiz, samt en DTS i England. Hun var med i ledergruppen for DTS’er i England indtil slutningen af 1984, hvorefter hun oplevede, Gud kalde hende til Danmark. Her ledte hun DTS’er i mange år, var en del af det nationale lederteam og ledte senere en bønneskole.

I 1997 flyttede hun tilbage til Norge og bosatte sig i Kristiansand, hvor hun startede en bønneskole på skjærgårdsheimen, UMO’s center på Flekkerøya i Norge. Hun har også arbejdet som direktør ombord på M/V Anastasis og M/V Africa Mercy, det gamle og nye skib i Mercyships flåde. Hendes tjeneste har ført hende til snart 60 nationer.

Konferencen arrangeres i samarbejde med Healing Rooms Hovedstaden

En tanke om "Bønnekonference 15-17. marts med Solfrid Quist Natvig"

1. vil gerne være med, men bliver lige ankommet fra ferie i udlandet. <vil komme det jeg kan. Utrolig dejligt tiltag.

Der er lukket for kommentarer.