Alpha kursus

Plakat: Livet skal udforskes - seng-medium

Livet er værd at udforske!

På Alphakursus får du mulighed for at udforske livet sammen med andre. Det er en unik mulighed for at bruge 10 uger af dit liv på at stille spørgsmålene: Er der en Gud? Hvem var Jesus egentlig? Og hvordan kan jeg tro?

Hvad er Alphakursus?

Alphakursus er et grundkursus i den kristne tro, hvor alle er velkomne. Her kan du komme og spise, høre et oplæg og dele dine tanker om livet med andre – i en afslappet atmosfære. Kurset er åbent for alle, som gerne vil med, uanset hvor lidt eller meget man ved om den kristne tro.

Og … hvordan fungerer det så?

Kurset består af tre elementer: Mad, oplæg og samtale i grupper. En aften varer cirka to en halv time, og kurset strækker sig over 10 uger + en weekend midtvejs i forløbet. Det er gratis at deltage, men vi deles om de fælles udgifter til maden.

Grundkursus for alle

Kurset er for alle. Og det er særligt for dig, som ikke plejer at gå i kirke eller som ikke synes du ved ret meget. Det er et GRUNDkursus i den kristne tro. Og der er altså plads til, at du kan stille alle spørgsmål og være lige som du er.

Program for en Alpha-aften:

18.00 Middag
18.45 Indledning og foredrag
19.45 Pause
20.00 Samtale i grupper/kaffe
20.45 Slut

Pris for hele kurset incl mad kr. 450,-

Kursusstart Tirsdag 5. marts 2013

Alphaweekend 12-14 april. – se mere her: forårslejr

Sidste kursusdag 14. maj 2013

Tilmelding her: kontor@citykirken.dk

En tanke om "Alpha kursus"

Der er lukket for kommentarer.